24 abril 2020

SANT JORDI ALS BALCONS 2020

Una diada de Sant Jordi diferent amb la gent confinada per aquest maleit covid 19 que ha interromput la nostra vida, creant incertesa, dolor i llàgrimes per a moltes famílies.
Però s’ha de mirar la part positiva i seguir endavant. Aquests dies, des de l’alarma decretada al mes de març al barri, i en especial la Plaça s’ha creat un ambient maco, que espero que continuï. Ens hem interessat més pels problemes o mancances que poden tenir els veïns, intentant ajudar al que ho necessitava.
S’han creat iniciatives veïnals com recollir fons i fer arribar palets d’aigua als sanitaris, des de la aavv s’han repartit mascaretes, a través del forn de pa i del super, que han estan entregades per les cosidores voluntàries de la comarca.
Cada dia a les 19:50 aprox., veïns han posat música per animar una mica els ànims, fins  l’arribada de les 20:00 hores, hora en la qual han sonat uns forts aplaudiments per retre homenatge a tots els sanitaris i a tothom que està a primera línia per fer millor la vida dels que hem estat confinats.
I avui dia de Sant Jordi, una jornada diferent de com estem acostumats, sense llibres i roses al carrer, s’ha impulsat la iniciativa de “Sant Jordi als balcons” hem demanat a la gent del barri i en especial als més petits que facin un dibuix amb temàtica de la diada. La resposta ha estat molt positiva. Podeu veure a la galeria fotos dels balcons engalanats per l’ocasió.
Esperem que aquestes mancances que estem tenim, com poder fer una abraçada, un peto, trobar-nos amb algú per fer un cafè les puguem superar ben aviat i que mirant en els fons de cada un traiem d’ara endavant el més bo que puguem tenir.