18 gener 2020

Inauguració Pati obert CEIP Dr. Joaquim Salarich

Avui dia 18 de gener, s’inaugura el projecte pilot de patis oberts de la ciutat de Vic. Després d’arribar al consens amb AMPA, AAVV, Ajuntament i direcció de l’escola sobre les reformes que s’han efectuat al pati adaptant els accessos amb rampes, millorant la pista de futbol fent grades i pèrgola, s’ha fet la festa que ha donat per inaugurat aquest espai, amb la presència de regidors i l’alcaldessa. El pati estarà obert cada dia després de les hores lectives de l’escola, així com els caps de setmana. L’Ajuntament tindrà cura cada dia que aquest espai estigui totalment net i en condicions a l’hora de l’obertura de l’escola.

 

Ha estat una millora per la mateixa escola, així com per tota la gent dels barris Osona i Serra de Sanferm. Cal que la gent que el faci servir el cuidi i actui amb civisme.