27 juliol 2019

ARA FA 10 ANYS DEL “BARRI ES NOSTRE”

Ara fa deu anys es va gravar la pel·lícula “EL BARRI És NOSTRE” en part com a mostra de cohesió i convivència que es pot tenir en un barri entrediferents cultures a través de la música o altres activitats.
Aquest pel·lícula va ser protagonitzada en la majoria per gent del barri que mai havien fet res semblant.
En ho varem passar d’allò més be tant quan es va rodar, com la nit del dia 12 quan la vàrem tornar a mirar. Ens van venir els records d’algunes persones que van sortir a la pel·lícula i que ara ja no hi son entre nosaltres.
L’acte es va iniciar amb un tast de plats típics, hindús, marroquins i catalans, seguidament es van fer les presentacions, i van intervenir la regidora de cultura, la regidora del barri i el president de la aavv.
Va seguir l’acte, l’actuació d’un grup de Bollywood, van pujar a l’escenari les que van actuar en la pel·lícula i es va projectar de nou, després de 10 anys.

Agraïments a l’ajuntament de Vic a la Dolors Mora i  en especial a en Quim Clusella que han fet possible aquesta festa.