15 juliol 2018

FESTES DEL BARRI 2018

Tornem a ser-hi !!

sense adonar-nos ha passat un any i hem et unes festes amb moltes activitats.
A la caminada del divendres a la tarda per la via verda amb berenar a mig camí per agafar forces de tornada i refrescar-nos, va assistir força gent tant del barri com d’altres barris. Va començar a les 19:00 i varem tornar a les 21,30. A les 22:00 es va projectar la pelicula Wonder que creiem que va ser un encert per la temàtica que toca, molt relacionada amb problemes massa freqüents que té la nostra societat.
El dissabte al matí es va fer el torneig de petanca que va acabar amb un dinar dels participants. També al matí, per la mainada , es van fer un munt de jocs organitzats pels nois de de la casa d’oficis i a la tarda jocs gegants organitzats per Osona Festa.
Al vespre es va fer el sopar veïnal amb un bon numero d’assistents, als postres varem tenir una monòleg que va estar molt encertat  i va seguir el concert-ball que va ser molt amè. Es va recuperar el ball del fanalet que feia temps que no es feia.
El diumenge al  matí, després d’una bona xocolatada a la que va assistir l’alcaldessa i el el regidor de benestar i família, es van preparar els inflables per els petits i no tant petits- Varem  acabar amb la festa de l’escuma que com sempre es un èxit.
El temps ens va acompanyar i totes les activitats es van fer com estava previst.
Tot i que va anar molt be, faltaria mes implicació veïnal  per tal de mantenir activitats  i festes i així mantenir-los vius !