1 agost 2016

FESTES DEL BARRI 2016

Un any mes hem celebrat les festes del barri. Un cap de setmana ple d’activitats per a petits i grans.P1130493

Les varem iniciar amb la caminada vespertina fins a la font del Cantarell a on vam fer un berenar sopar amb la col·laboració del colmado Osona. En tornant els petits ho van passar molt be portant els lots per la foscor. El dissabte al mati, varem munyir la vaca. Llet nostra va tenir la gentilesa de muntar aquest show. P1130575Simultàniament es va fer el torneig de petanca amb la col·laboració del Bar Osona. P1130544a la tarda els alumnes del curs de  dinamitzadors de l’escola taller de l’ajuntament de Vic, van fer jocs per la mainada. P1130596A les 9 els alumnes de l ‘aula de cuina ,també de l’escola taller , es van preparar un sopar boníssim-P1130601 Als postres varem tenir el concert del grup Latin Swing i va seguir el ball de Festa Major.El diumenge vam esmorzar una xocolata magnifica en la que va col·laborar el forn OsonaP1130642, va seguir la exhibició i la màster class que ens va oferir la Vero Rodriguez i els seus alumnes de Tona.P1130699 Va tancar les festes una remullada i festa d’escuma. P1130746

Tot va anar sobre rodes, però volem remarcar la poca implicació i participació dels pares i mares de tots els nens que tenim al barri. Tots aquest actes que es fan al barris sense aquesta implicació i participació fan perillar  la continuïtat de les activitats.