26 maig 2019

FIRA D’ENTITATS

El dia 11 de maig es va celebrar una nova edició de la fira d’entitats a la Rambla del Passeig.

Aquest any la nostra associació ha participat, juntament amb les AAVV dels barris del sud de Vic.

El motiu d’aquesta unió ve de les reunions que hem anat fent des dels pressupostos participatius, on es veu que la unió fa la força pels resultats que vam assolir.

Després va sortir el tema del POUM, al qual vam presentar una sèrie d’al·legacions perquè no ens agrada el que han projectat. Ha seguit la campanya electoral, que ens ha servit per reunir-nos amb els partits polítics i transmetre’ls les nostres inquietuds sobre les mancances dels barris del sud i el desconeixement que hi ha de la realitat dels nostres barris.

Diverses publicacions han recollit aquestes inquituds i les han fet públiques. Podeu veure la del diari El 9 Nou a continuació. A la fira es va fer un petit joc on la gent havia de relacionar la descripció que feiem d’alguns espais dels nostres barris, en to reivindicatiu amb les fotos exposades.

Va passar molta gent, i també els polítics que estaven en plena campanya electoral.