5 maig 2019

SANT JORDI 2019

Un any més al barri hem estat de festa durant tota la jornada. A primera hora del matí teníem la parada de roses. Com sempre hem utilitzat material reciclat per fer els gerros de les roses.
A la tarda, després de l’escola els alumnes del curs de cuina de la casa d’oficis han preparat una xocolata amb melindros per la mainada mentre s’acabaven de preparat l’altre grup de jovent del curs de dinamització també de la casa d’oficis, que van representar la llegenda de sant Jordi molt actualitzada. Un cop acabada la representació, la mainada que va intervenir en la iniciativa Baixa a la Plaça ens van explicar com havien fet els tresjocs gegants que ens van mostrar, tot fet material reciclat.
Per acabar el jovent que s’encarrega de les activitats del barri els de Festa Osona van fer ballaruca.

Un dia genial !!