16 juliol 2017

FESTES D’ESTIU 2017

Les festes del barri com ja és habitual en els últims anys, va començar amb la caminada  que es va fer el divendres al vespre, per la via verda passant per algunes granges a on la mainada van veure els animals, cavalls, vaques, vedells….. A mig camí varem fer un mos. Varem tornar  al barri quan ja era fosc.

El dissabte a la tarda el jovent de la casa d’oficis van organitzar una gincana amb aigua, explotar globos amb el cul, pescar la poma, tir a la diana amb esponges…. Al vespre, varem fer el sopar veinal , que ens ho van preparar el jovent del modul de cuina de la casa d’oficis, com sempre, molt bo. A l’hora del cafè, els de l’ Ampurdanet ens van cantar  unes havaneres i cançons de taverna. Varem acabar la nit amb una quina.

El diumenge al matí es va fer la xocolatada amb molta partipació i varem tenir la presència de l’alcaldesa i regidors. A mig matí varem posar el inflables i per acabar, la festa de l’escuma a on van disfrutar petits i grans.  Tot un èxit !!