13 setembre 2015

FESTES DEL BARRI, JULIOL 2015

El cap de setmana del 17 al 19 varem fer les festes del barri, un cap de setmana farcit d’activitats.

La caminada del divendres al vespre per la via verda va acaparar molta gent, un passeig en família, compartint converses i acabant en un berenar-sopar al costat del riu.

El dissabte al mati va començar amb el torneig de petanca que va organitzar el Bar Osona amb la col·laboració de la casa Parxet. A mig mati el petits van gaudir de l’espectacle infantil que va fer Cia la Broma, acudits , màgia i globoflexia. Després de dinar quan ja van baixar les mongetes, els nois i noies del modul de animació  la casa casa d’oficis van fer un munt d’activitats per tota la mainada, tallers de manualitats, pintura, jocs d’aigua etc.

Al vespre es va fer el sopar veïnal,  que d’any a  any te mes participants, amb un menú boníssimmmmmm que ens va preparar l’escola taller de cuina de la casa d’oficis. Als postres van començar les actuacions dels Gallina de Pell, per cert molt aplaudida !!. Va seguir una exhibició de l’escola de sevillanes de la Peña flamenca de Manlleu i va acabar la nit amb el ball i discomobil del Mag Xule.

Després d’unes hores de descans, es va preparar la xocolata, que estava per llepar-se els morros !! i  es va servir acompanyada de coca. Al acabar la gent de l’esbart dansaire Sant Genis van ballar danses típiques de la nostra terra.

Les festes van tenir el punt i final amb la festa de l’escuma, una diversió que esperaven tant els petits com els grans.

A